Everything’s gonna be alright

Onpa aika taas vierähtänyt.. En ole ollut alakuloinen näin kauan, mutta kaikenlaista on sattunut ja tapahtunut. On ollut kaikkea kuolemasta ja syntymästä onnistumisiin ja epäonnistumisiin ja kaikkea siltä väliltä. Alakulo on onneksi väistynyt jo aikaa sitten ja olen enimmäkseen ihan hyvällä mielin.

Kaikki on aika lailla sekaisin, mutta minulla on voimakas luottamus siihen että kaikki järjestyy. Minua on pitkään vaivannut se että en oikeen saa otetta siitä mitä haluan. Tiedän mitä haluan tehdä, mutta tuntuu että matka sinne on täysin hämärän peitossa. Nyt olen kuitenkin luopunut siitä että minun tulisi tarkalleen tietää ja sen sijaan luotan siihen että kaikki järjestyy aikanaan.

Tämä on nyt aika epämääräinen kirjoitus, mutta ajatuksenikin ovat jossain määrin epämääräiset. Olen vaan saanut vahvan ja voimakkaan luottamuksen siitä että kaikki järjestyy. Ja tiedän että perustoiveeni on sama. Haluan auttaa ihmisiä voimaan hyvin. Tätä voin tehdä ihan joka päivä omassa arjessani eikä siihen tarvita mitään suunnitelmaa. Voin aloittaa omasta itsestäni ja tehdä asioita jotka edistävät omaa hyvinvointiani. Kun itse voin hyvin voin myös auttaa muita. Tämä on hyvä alku!

0315

https://youtu.be/lNyjkRlgO5s

Kun oikeen potuttaa kuuntelen tätä kappaletta, jonka valitsin aikanaan ihan vaan otsikon perusteella. Ja se auttaa. Olo paranee ja uskon taas että kaikki on mahdollista!