>Enkeleitä ja sänkyjä

>Äh, muuttovaihe on rastittava kun tavarat on koko ajan väärässä paikassa tai hukassa.. Nyt kameran piuhat taitaa olla kaupungissa ja minä maalla uudessa kodissa. Joten vieläkään ei kuvia.

Tänään ollaan valittu tapeetit ja maalit. Makuuhuoneeseemme tulee päätyseinälle vihertävä enkelitapeetti ja muuten se maalataan. Olohuone, keittiö ja eteinen maalataan samalla värillä vaaleanharmaiksi. Saas nähdä mitä tulee. Jännää. Remontti alkaa torstaina ja pitäisi olla n. viikossa valmis. Muutto elokuun viimeisenä lauantaina.

Tänään saimme uudet sängyt! Täysin kyllästyneinä lattialla nukkumiseen kasasimme ne jo nyt vaikka remontti tulossa. Joten taidankin tästä siirtyä pikkuhiljaa kokeilemaan uutta sänkyäni…

Kategoriat Kotoilu
  • Pia on >Enkeleitä ja sänkyjä>Kiitos, niitä tarvitaan. Huomenna tulee maalarit, ja kunhan makuuhuoneen katto on valmis, alkaa meidän omat maalaukset. Innolla odotan lopputulosta.
  • Murmeli on >Enkeleitä ja sänkyjä>Remontin alussa varmasti mukava miettiä eri ratkaisuja ja jännittää tuleeko lopputuloksesta juuri sellainen kuin on ajatellutkin. Ja kunhan rempan saa alulle niin mukava tunne kun lopputulos alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan :) Mukavia ja antoisia remonttipäiviä!