>Elämänmuutos edessä

>Minulla on taas edessä suuri elämänmuutos. Aloitan maanantaina työkkärin järjestämän 8-viikkoisen kurssin. Pääsen harjoittelemaan normaaleja rutiineja ja päivittäistä ‘töissä oloa’. Tämä on tavallaan unelmien täyttymys. Olen kovasti pelännyt paluuta ‘normaaliin elämään’ ja tuntui että en uskalla heti aloittaa täysillä. Nyt minulla on kahdeksan viikon pehmeä lasku edessä. Kurssi on joka arkipäivä yhdeksästä kolmeen.

Olen innoissani ja koen että tämä on minulle oikea tie. Toivon että tämän kurssin jälkeen pääsen vihdoinkin palaamaan oikeaan työhön, tai siis mistään paluusta ei ole kyse, vaan aloittaa ihan oikean UUDEN työn! Innostukseen sekoittuu luonnollisesti jännitys ja jopa pelko. Minua pelottaa ihan valtavasti. Olenhan löytänyt arkeeni hyvät rutiinit ja mitä jos en jaksakaan. Mitä jos en olekaan valmis. Tiedän kuitenkin että jännitys ja pelko ovat ihan luonnollisia tunteita tässä vaiheessa, joten keskityn lähinnä olemaan innoissani. Itse kurssilta en uskalla odottaa suuria, toivon tietenkin että se on niin hyvä kun miltä se vaikuttaa. Pääasia on kuitenkin normaalin elämän harjoittelu ja omien rajojen testaus.

Elämänmuutos tuo mukanaan myös kiireitä. On niin paljon mitä piti tehdä kotona ollessani, nyt yritän vauhdilla saada kaiken tehtyä. Tai edes osan. Valmistahan ei ole koskaan. Yritän myös levätä jotta en ole ensi viikolla ihan puhki. Tulen olemaan sitä joka tapauksessa. Onhan edessäni iso muutos.

Minulla ei ole viime aikoina ollut tekemisen puutetta. Lopuksi liitän tähän vähän kuvia viime viikolta. Kuvissa on nöffi-vesipelastuskauden päättäjäiset, joissa vieraili oikea joulupukki!! Viikonloppuna vietimme Inkoon koirakerhon syysjuhlaa saaressa Inkoon edustalla. Juhlat oli oikeen onnistuneet ja tunnelmalliset! Sunnuntaina Eevi sai vieraaan kun naapurin Topi kävi taas kylässä. Tällä kertaa huomasin jopa ottaa vähän kuvia. 😀