>Eilinen tyttöjenilta ja ihana aamu

>Eilinen ilta oli juuri niin hauska ja rento kun olin toivonutkin! Joukko oli suunniteltua pienempi, mutta menoa se ei haitannut. Oheisohjelmaa ei tarvittu, puheenaiheita oli valtavasti ja varmaan osa jäi käsittelemättä. Ruoka maistui ja skumpat tuli tuhottua (minkä kyllä huomasi aamulla..).

Tässä pari tunnelmaotosta olohuoneestani.Aamulla väsytti ihan valtavasti. Kävin kymmenen maissa avaamassa oven ja menin saman tien takaisin nukkumaan. Kun seuraavan kerran heräsin olohuoneessa odotti DE LUXE-tason aamiainen!!! Moinen hemmottelu oli aivan uskomattoman ihanaa ja odottamatonta!

Päivä on jatkunut rennoissa merkeissä ja vaikka väsymys ei ole laantunut, uskon että viikon alku on aavistuksen helpompaa loistavan viikonlopun jälkeen! Pitää vaan muistaa mennä ajoissa nukkumaan..

Kategoriat Elämää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Pia on >Eilinen tyttöjenilta ja ihana aamu>Kiitos, viihdyn itsekin hyvin täällä. Kynttilöitä rakastan!Annikki, en kyllä panisi vastaan jos minutkin herättäisi koira aamuisin...
  • Annikki on >Eilinen tyttöjenilta ja ihana aamu>Äh! Minäkin haluan DeLuxe aamiaisen. (Yleensä minut herättää märkäkielinen koira joka aamupalan tarjoamisen sijasta vaatii sitä.)Olet kyllä hienoksi tehnyt olohuoneen. Semmoinen tunnelma, jossa itsekin mielellään pohtisi syntyjä syviä.
  • J on >Eilinen tyttöjenilta ja ihana aamu>Komiat on kynttilävalaistukset =)