>Eevin kuulumiset

>

Tämä päivitys on omistettu Eeville. Eevi on nyt 19 viikkoinen ja 20 kiloinen koiraneiti. Meillä Eevi on asustanut jo lähemmäs 3 kuukautta. Tuossa ajassa on jo ehtinyt tapahtua paljon, ei vähintään Eevin kehityksessä. Pienen pieni pentu on jo yli kolme kertaa suurempi kun se oli meille tullessaan ja Eevi on oppinut vaikka mitä. Mielestäni Eevi on nopea oppimaan ja fiksu koira (luonnollisesti, olenhan Eevin ylpeä emäntä).

Olemme käyneet jo pari kertaa nöffi-treeneissä harjoittelemassa tottelevaisuutta ja kuivaharjoittelemassa vesipelastusta. Tärkeimpänä noissa treeneissä on kuitenkin sosiaalisen puolen treenaus. Eeville tekee hyvää nähdä isoja nöffejä! 🙂 Oli muuten eilen jännä huomata miten suuri kehitys oli tapahtunut yhdessä viikossa.

Ennen kaikkea Eevi on kuitenkin ruokaa rakastava koira. Keittiössä saa harvoin olla yksin, jääkaapin avaaminen kuullaan ulos asti ja ruoka-ajat on hyvin tarkkaan tiedossa. Eevin lempiherkkuja ovat kurkku ja banaani, ehkä hieman yllättäen.

Lempiharrastuksia on lumityöt, ulkona loikoilu ja luiden syönti. Autossa Eevi matkustaa rauhallisesti ja kiltisti, mutta autoon ei ole kovinkaan kiva mennä. Kuitenkin autosta ulos tulevat ihmiset on sen verran kivoja että kaikkien autojen perään on katsottava tarkkaan josko sieltä tulisi joku kiva leluja tuova rapsuttaja. Emäntä ei välttämättä ole tästä niin innostunut, autoja olisi hyvä vähän edes varoa..

Nyt Eevi vaatii rapsutuksia, joten palaillaan!

Kategoriat Elämää
  • Minä on >Eevin kuulumiset>Vilken söt bild :)
  • Annikki on >Eevin kuulumiset>Tämä on ehkä yksi suloisimmista elukoista, joiden kuvia minulla on ollut kunnia nähdä piiiitkin aikoihin!
  • Paivi [Filmitahti.fi] on >Eevin kuulumiset>Voi hyvänen aika mikä mössykkä =) Ihana koirulainen, sanoo täti joka rakastaa koiranpentukuvia ja lässyttää jokaiselle vastaantulevalle koiranpennulle... ;-) Rapsutuksia pörröturkille!
  • Ursula on >Eevin kuulumiset>Hetkinen, kurkku ja banaani??!! Meillä syödään rusinoita mutta ei sentään noita ;O)
  • Wiilea on >Eevin kuulumiset>Voi sitä ihanaa Eeviä! Niin se aika vierähtää. Meidänkin söpöliini on ollut meillä jo vuoden ja kolme kuukautta. Kova kuume olisi toista koiraa saada... :)
  • anni on >Eevin kuulumiset>..Voihh.. Se ON kasvanut hurjasti! Hihihhhh - mulle tekis hyvää, eläimen seura.