>Eevi leikkaukseen

>
Nyt lähdetään viemään tänään 7 kuukautta täyttävä Eevi leikkaukseen. Jännittää ja pelottaa niin että on huono olo. Tuntuu kurjalle kun tietää että sillä on kohta kipuja. Mutta tarkoitushan on että tassu tulee kuntoon ja toivon että kaikki menee hyvin ja helposti!

Kategoriat Elämää
  • Pia on >Eevi leikkaukseen>Mikaela: Kiitos! Tiedän kyllä, mutta kuten varmaan hyvin tiedät ei sitä voi olla huolehtimatta kun kyseessä on oma pikku mussukka. :DRuusuLiisa: Kiitos myös sinulle!!Johanna: Hyvältä näyttää olosuhteet huomioon ottaen! Tällä kertaa käytiin ortopedillä Vihdissä, vaikka normaalisti käydään kyllä ihan satamasas olevalla paikallisella. Kiitos sinullekin! Rapsuja Milolle. :)
  • Johanna on >Eevi leikkaukseen>Voi pikkuista Eeviä! Toivottavasti käpälä tulee pikaisesti kuntoon. Meidän Milolta leikattiin viime syksynä miehuus pois ja vaikka leikkaus tuli tarpeeseen (uhoaminen ja suuri riski eturauhassyövälle) niin tunsin itseni tosi roistoksi viedessäni sitä lääkäriin. Eevin vaiva on sentään sellainen, joka on "pakko" leikata, joten ei syytä huonoon omaantuntoon, kun se tulee leikkauksesta sitten kuntoon! Kävittekö siinä satamassa olevalla eläinlääkärillä? Hän ainakin on tosi kiva ja ammattitaitoinen. Terkkuja ja rapsutuksia Eeville!
  • RuusuLiisa on >Eevi leikkaukseen>Onnea 7kuukautiselle ja tsemppiä! Kaikki menee loistavasti!
  • Ursula on >Eevi leikkaukseen>Hei, häntä pystyyn! Mun Tessa-sheltiltä on aikoinaan leikattu molemmat takajalat kun jänteet ei pysyneet paikoillaan eli se sai miniruuvit takajalkoihin. Nyt rouva on 11 -wee ja porskuttaa lujempaa kuin ikäsisarensa ;O)