>Edessä muutto maalle

>
Saamme huomenna käteemme uuden kodin avaimet!!!!!!!!!!

Pitkä etsintä, odotus ja tuskastuminen on vihdoinkin (pian) takanapäin. Löysimme ihanan punaisen talon (ja perunamaan) Inkoosta. Alunperin piti pysytellä pk-seudulla, mutta rakastuimme tulisesti tähän taloon eikä voinut muuta. Se on nyt sitten meidän ja suunnittelemme muuttoa ja remppaa. Suurempia remontteja ei tarvitse tehdä, mutta muutamat pinnat pitää uusia tässä vaiheessa, esim. vaaleansininen makuuhuone ei ole minun mielestä kovinkaan kotoisa..

Uutta kotia odotellessa olemme matkustelleet, syöneet rapuja, kestinneet vieraita, olen ollut yllätys-vauvakutsuilla jne. Tänään on ensimmäinen päivä yli 2.5 viikkoon kun olemme J:n kanssa kotosalla kahdestaan. Ennen suuria muuttohulinoita olemme lepäilleet ja rentoutuneet. Ja nauttineet toistemme seurasta.

Jatkan rentoutumista, uudesta kodista enemmän hyvinkin pian. Ajattelin pitää täällä jonkinlaista remppa & sisustuspäiväkirjaa, joten tekstiä ja kuvia tulossa roppakaupalla.

Tällä hetkellä tuntuu että en malttaisi odottaa huomista, mutta toisaalta haluan nauttia rauhasta ja tekemättömyydestä mahdollisimman kauan. Huomisesta lähtien tekemistä piisaa varmaan ihan vaikka kuinka kauan.

Uuden asunnon löytyminen ja muuttoa tarkoittaa muiden hyvien asioiden lisäksi että voimme vihdoinkin tosissamme aloittaa nöffi-pennun etsinnät. Kohta meitä on siis kolme uudessa kodissamme 🙂

Kategoriat Kotoilu
  • Pia on >Edessä muutto maalle>Elämäntapamuutos on todellakin suurempi kun aiemmin suunniteltu, mutta tuntuu ainakin toistaiseksi loistavalta ajatukselta. Lupaan raportoida miten menee. Koiranetsinnän etenemistä odotan innolla minkäin.
  • Mikaela on >Edessä muutto maalle>Tuleeko teille suurempikin elämäntapa-muutos kun muutitte, ilmeisesti, kauemmaksi...? Tuleekoo ikävä Helsingin palveluja vai onko muutto vain muutos parempaan? Ehkä osaat vastata näihin myöhemmin kun elämä kunnolla siellä alkaa ;O) Mutta odotan jo nyt innolla tarinoita koiranetsinnästä, koiraihmisiä kun olen ;O)
  • Pia on >Edessä muutto maalle>Kiitos!
  • Aniliini on >Edessä muutto maalle>Onnittelut uudesta kodista! Nyt kun löysin tieni blogiisi, onkin mielenkiintoista alkaa seurata remontointi- ja sisustuskirjoituksiasi :)