>Eat, Pray, Love

>Olen juuri saanut päätökseen parhaan kirjan, jonka olen pitkään aikaan lukenut.

Eat, Pray, Love kertoo kirjailija Elizabeth Gilbertin matkasta. Hän matkustaa Italiaan syömään, Intiaan rukoilemaan ja Indonesiaan (Balille) rakastamaan ja löytämään mielenrauhan. Enemmän kun matkakertomus tämä on kertomus hänen matkastaan itsensä sisään.

Minulle tämä kirja on ollut suuri inspiraation lähde, sillä olenhan itsekin samanlaisella matkalla. Oma matkani ei vie maailman ympäri, vaan se vei minut Inkooseen.

Kirjasta on tehty elokuva, jota en voi suositella vaikka siinä onkin pääosassa Julia Roberts. Elokuva kertoo ihan eri tarinan eikä tavoita edes kirjan pääasiallista sanomaa, puhumattakaan kirjan viehättävää kerrontatapaa.

Kategoriat Inspiraatiota
  • anni on >Eat, Pray, Love>...Hihh... Ok, yritän. Kiva kuulla ihanasta päivästä.. :) Innolla odotan!
  • Pia on >Eat, Pray, Love>Yritä lukea se edes hieman kerrallaan. Se antoi ainakin minulle paljon. Tosin myös minulla kesti jostain syystä kauan lukea se, ehkä sisältö vaan vaati sulattelua välillä. Lifecoach-jutut ovat tällä hetkellä jäissä, mutta ei kuopattu. Toivon ja uskon että pääsen siihen koulutukseen pian. Kiitos tsemppauksista, niitä lähetän myös sinulle! Minulla on ollut niin hyvä päivä tänään, kerron kohta lisää siitä!
  • anni on >Eat, Pray, Love>Kirjan sain ystävältä. Sanoi että jokaisen hänen ystävän pitää lukea se. Innostuin. Tykkäsin, SILTI on kesken edelleen. Olen niin huono lukija. Elokuvaa en ole nähnyt, pelkään että into lopahtaa vielä enemmän. Auttaisko, jos kirja olisi suomeksi.. en tiiä.Haluaisin lukemiskärpäsen pureman. Sillä saisin itseeni imettyä uutta..Täällä lääkäröidään ja lepäillään. Hei, kerroit joskus siitä lifecouch jutusta. Millä mallilla se on?Tsemppiä kaikkiin matkoihin, maailmalle ja Inkooseen.. :)