>D-Day

>
Tänään se sitten vihdoinkin tapahtuu. Muuttopäivä. Olen nukkunut huonosti ja heräsin aikaisin. Koko ajan mielessä pyörii suunnitelmat siitä miten saadaan kaikki mahtumaan muuttoautoomme.

Jeps, meillä on muuttoautona iki-ihana NAM. J:n työpaikan paku joka kunnoltaan on nimensä veroinen ‘namu’. Auto-ongelman lisäksi meillä on hyvin painavia huonekaluja. Luottomuuttajani, serkkuni palomies-mies, lähtee mielummin viettämään lapsuudenystävänsä polttareita kun auttaa meidän muutossa (onpa outoa käytöstä..). Varsinkin yksi, erittäin raskas kaappi aiheuttaa harmaita hiuksia, sattuupa siksi hyvin että itse kaappikin on harmaa..


Toivon kuitenkin että muutto sujuu hyvin ja että ihmiset, auto ja tavarat pääsevät ehjinä perille. Pitäkääpä peukkuja! Minä lähden nyt muuttamaan..

Kuvat napattu täältä.

Kategoriat Kotoilu
  • J on >D-Day>Muutto oli onnistunut! Kolme päivää tavaroiden siirtelynä ja palkintona lihaskipuja jos jossakin, jumiutuneita paikkoja ja melkoinen kaaos. Mutta onnellinen mieli =)
  • Murmeli on >D-Day>Tsemppiä muuttoon! Se on aina aikamoinen rypistys ja härdelli, mutta se on onneksi hetken ponnistelu vain ja sitten onkin ihana alkaa laittaa ja sisustaa uutta kotia ihan kunnolla :)