>Banaanikärpäsiä ja Tukholmaan

>Tänään pikaisen Ikea-käynnin jälkeen kasasin työpöydän. Työtuoli vielä kasaamatta, sitten alkaa olla voiton puolella tämä huonekalujen asettelu. Sen jälkeen toivottavasti tavaroiden paikoille asettelu on helppoa kun mikä..

Meillä on banaanikärpäs-ongelma. Keittiössä kuhisee niitä ja mikään ei tunnu auttavan. Onko jollain jotain hyviä vinkkejä miten niistä pääsee eroon?

Huomenna mennään mini-lomalle. Lähdetään ihan Tukholman risteilylle… Pitkästä aikaa on kiva käydä Tukholmassa, vaikka risteilyt ei oikeen nappaa. Nyt tosin kyllä tuntuu ihan luksukselta päästä hetkeksi hyvän ruuan maailmaan. Tämä tarkoittaa siis että blogi ei pariin päivään päivity. Nautinnollista viikonloppua kaikille!

Kategoriat Elämää
  • Pia on >Banaanikärpäsiä ja Tukholmaan>Kiitos vinkistä. Sitä olenkin aika menestyksekkäästi tehnyt viime päivät. Sitkeitä ovat, mutta olen saanut ne melkeen tuhottua. Jokunen itsepäinen yksilö vielä jäljellä, mutta eiköhän niistäkin päästä tässä parin päivän sisällä. Pitääpä huuhdella jatkossa. Kodinhoitohuone löytyy.
  • Anonymous on >Banaanikärpäsiä ja Tukholmaan>Napatkaa kiusanhenget pölynimurilla. Voi kestää joitain päiviä, mutta on sekä suhteellisen huvittavaa touhua että melko tehokasta. Ja huuhdelkaa uuden lähikaupan vihannekset ja hedelmät heti ostettuanne ne. Ehkä kodinhoitohuoneessa? Onko teillä sellainen?