>Aurinkoisia plussia

>Aurinkoista huomenta, aurinkoisesta ja kauniista Inkoosta!

Eilen mennessäni nukkumaan mietin päivän plussia, tai päivän kiitollisuuden aiheita, ja tuli tunne että ne pitää kirjata tänne. Toivon että eilinen oli tärkeä päivä jolloin otin ratkaisevan babystepsin.

+ Otin ratkaisevan askeleen kohti uutta elämää, tästä kerron enemmän kunhan on jotain kerrottavaa. Toistaiseksi tämä riittäköön.
+ Tapasin pitkästä aikaa pari ihanaa ystävää, heidän pienen poikansa ja reilun viikon vanhan vauvansa.
+ Asioin aivan ihanassa kukkakaupassa.
+ Lenkkeilin Eevin kanssa illan hämärässä, ihanassa maastossa katsellen Eevin iloista kulkemista ja koin kuinka onnellinen olen.
+ Oivalsin jotain tärkeää koirankasvatukseta. Toivon voivani olla parempi emäntä Eeville tämän jälkeen.
Bonusplussana jokapäiväinen kiitollisuuden aihe: rakkaani J, ihana Eevi ja uusi elämä omassa kodissa maalla.

Ota pieni hetki ja mieti sinun päivän plussia. Mistä olet omassa elämässäsi kiitollinen? Minä voisin lisätä ylläolevaan listaan myös kannustavat blogikaverit, kiitos kaikille lukijoille ja erityisesti teille jotka jaksatte kommentoida! Kommenttinne kannustavat ja ilahduttavat!

Kategoriat Elämää
  • Pia on >Aurinkoisia plussia>Hienoa Anni, tulen hetimiten kurkkaamaan miten on mennyt! Raotan tätä 'salaisuutta' lähipäivinä. Wiilea, juuri sitä tarkoitan! Olen täysin rakstunut siihen kauppaan. Toivon että minulla olisi varaa käydä siellä useammin. Syksyllä kävin, nyt kävin pitkästä aikaa..
  • Wiilea on >Aurinkoisia plussia>Ihana kukkakauppa, Inkoossa? Se siinä vanhassa kivinavetassa? Se ainakin on tosi suloinen, palvelu on hyvää ja valikoima upea.
  • anni on >Aurinkoisia plussia>Tarttuvan positiivinen bloggaus. Thanks!Oi, miten jännittävää! (utelias olen..)Mun tänpäiväiset hieman 'kevyempiä', mut plussia ja miinuksia laittelin.. Ens kerralla pyrin jättämään miinukset kokonaan pois..Terkut!