>Arvontaa ja tulevan suunnittelua

>Hirsiakan päiväkirjassa on härkäviikot. Tämä tarkoittaa että loppiaisen ja laskiaisen välillä Niina antaa askarteluvinkkejä teemalla materiaalien uusiokäyttö. Härkäviikkojen päätteeksi hän arpoo ihanan palkinnon kaikille viikkojen aikana kommentoineille. Lue lisää täältä.

Viime päivät olen lähinnä laiskotellut. J on viimeviikkoisen leikkauksen jäljiltä toipilaana kotona ja jotenkin minäkin olen juurtunut vaan sohvan nurkkaan. Käytän ainakin osittaisena tekosyynä että en voi suuremmin riehua (siivousta, sisustusta) kun toinen yrittää levätä. Toinen tekosyy on että Eevin hoito jää nyt täysin minun kontolleni ja uhmaikäisen pennun rauhoittaminen ei ole ihan helpoimmasta päästä. Olen siis viime päivinä lukenut paljon blogeja, tämäkin homma oli jäänyt pahasti rästiin, hyvä kun nyt pääsen taas ajantasalle.

Laiskottelun, koiran- ja kodinhoidon lisäksi olen suunnitellut tulevaa. Mitään konkreettista en ole vielä tehnyt, mutta olen tehnyt to-do-listoja ja miettinyt miten toteutan ideoitani. Hyvin suunniteltuhan on puoliksi tehty!

Pari blogipostaustakin on työn alla. Olen valokuvanut lähiympäristöäni Mikaelan valokuvahaastetta varten (siitä lisää pikapuolin) ja olen myös suunnitellut Baby Stepsin synttärijuhlintaa. Pysykää kuulolla, palaan näiden asioiden tiimoilta hyvinkin pian.

Kategoriat Elämää
  • Pia on >Arvontaa ja tulevan suunnittelua>*Eevi puraisee -kaikella rakkaudella tietty- kädestä..*Laiskottelu on ihanaa, mutta nyt aivot kaipaa aktiviteettia!
  • RuusuLiisa on >Arvontaa ja tulevan suunnittelua>Laiskottelu on sallittua! Eikä nämä blogit täältä mihkään häviä vaikka lukeminen viekin joskus aikaa. Kuten toteat - hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Eeville rutistukset!