>Aktiivinen viikko

>Taas on viikko vierähtänyt hyvinkin vauhdikkaasti. Tekemistä on ollut harvinaisen paljon. Maanantaina olin ystäväni kanssa hieman jouluostoksilla. Espoolaisen ostoskeskuksen lisäksi kävimme ihanaisessa pikku-sisustuspuodissa Cafe Latte Spiritissä. Tiistaina oli odotettu kampaajalla käynti. Koska menin Helsinkiin kampaajalle, kävin samalla hoitelemassa viimeiset joululahjaostokset.

Eilinen oli Eevin ja minun rentoutumispäivä. Taitaa olla viimeinen päivä ennen joulua kun saatiin vaan olla. Eevillä tosin on välillä huomattava vauhti päällä ja pienet, mutta erittäin terävät hampaat tahtovat eksyä ihmisten kimppuun turhankin helposti. Sitä ollaan yritetty harjoitella pois.

Tänään kävimme sitten Eevin kanssa entisellä työpaikallani moikaamassa ‘tätsyjä’. Kyseessä oli Eevin ensimmäinen vierailu Helsingissä. Kävimme vähän harjoittelemassa joululomaa varten, nimittäin Eevi tulee kohtaamaan hyvinkin paljon uusia ihmisiä ensi viikolla ja halusin vähän nähdä etukäteen miten pikkuinen reagoi. Hyvin meillä meni. Eevi hurmasi kaikki ja oli aivan ihastuksissaan kun sai rapsutuksia ja kehuja. Emäntä oli enemmän kun ylpeä reippaasta tytöstä!

Huomenna on myös Eevillä iso päivä. Käymme eläinlääkärillä hankkimassa ensimmäiset rokotukset!!!

Tällä kertaa jaksoin siirtää kuvia kamerasta. Ensimmäinen otos on olohuoneen toinen ikkuna jouluasussaan. Valitettavasti jouduin ottamaan kuvan käyttäen salamaa, joten tunnelma ei ole lähellekään oikeaa. Toinen on maanantai-aamuinen otos siitä kun päivä valkenee. Kolmas on Eevistä.