Aika jota ei enää ole

Olin tänään luennoimassa Mielenterveysmessuilla. Pidin stressiseminaarissa kokemuspuheenvuoron. Kanssaluennoitsijat olivat aivan huippuja ja seminaari oli kovin antoisa.

Aamulla kun olin matkalla messuille pysähdyin ottamaan kuvan. Kuvassa tyhjä aukko talojen välissä ja rakennuksen rippeet. Minulle tuossa rakennuksessa oli paljon muistoja. Se muistuttaa minua ajasta jota ei enää ole ja asioista joita en enää koskaan saa takaisin. Rakennus sinäänsä oli ruma ja varmasti purkamisen arvoinen. Rumensi ympäristöään, muta silti se oli minulle arvokas. Juuri niiden muistojen vuoksi.

Pidin tänään kokemuspuheenvuoron jossa kerroin ajasta joka on ollut ja siitä kuinka purin itsessäni olevat rumat muurit. Parhaillaan rakennan tilalle jotain uutta ja toivoa täynnä olevaa. Toivotaan että siitä tulee kaunis ja arvokas. Muistot siitä vanhasta aion kuitenkin säilyttää.

2014-11-19 08.36.54