>Aarrejahti

>Tänään laiskottaa. Olisi paljon kuvattavaa ja näytettävää täällä, mutta en nyt jaksa. Tosin valokaan ei ole mikään parhain mahdollinen kuvauksia varten.

Eilen kävimme J:n isän luona hakemassa tarpeettomiksi jääneet pesukoneen ja kuivausrummun. Kuormassa mukana tuli myös TODELLA paljon kaikkea muuta (tavaroita joita on ollut säilytyksessä J:n isän luona, sekä jotain perintöjuttuja). Niitten joukossa myös aarteita, kaikkea en ole vielä ehtinyt käymään läpi.

Eilinen meni siis kokonaan reissatessa (körötettiin hitaasti moottoritietä peräkärryn kanssa) Hämeenlinnaan ja tavaroita kanniskellessa. Kotiin tultiin myöhään illalla. Sitten innostuttiin vielä katsomaan kuvia jotka löytyivät tavaroiden joukosta. Myöhään meni, mutta saatiin hyvät naurut mm. 80-luvun muotia katsellessa.

Tänä aamuna piti herätä tosi aikaisin sillä peräkärry piti käydä palauttamassa. Samalla reissulla käytiin katsastamassa yksi kirppis ja tarttuihan sieltäkin pari aarretta mukaan. Toivottavasti huomenna valoisampi päivä jotta saan aarteet kuvattua.

Nyt pitää kerätä jostain energiaa ceasar salaatin tekoon. Sen jälkeen ajattelin vaan loikoilla kynttilänvalossa ja takkatulen lämmössä. Huomenna sitten enemmän asiaa.

Kategoriat Kotoilu
  • Nattuli on >Aarrejahti>Kyllä sitä välillä saa väsyttää. Kiva, että kuitenkin jaksoit laittaa pienen postauksen. Voimia viikkoon!Kootut uutiset täältä