5. Luukku: Irtiotto arjesta

5

Minulla on ollut ilo ja kunnia osallistua kahtena edellisenä perjantaina tilaisuuksiin joissa olen päässyt täysin irtautumaan arjesta. Kaksi viikkoa sitten olin klubitaloyhteistön pikkujouluissa jossa hyvä yhteishenki ja musiikki loi taianomaisen tunnelman ja viime viikolla sain kokea jotain ainutlaatuista kun vierailimme jäänmurtaja Urholla.

Meillä kaikilla on niitä arjen pieniä helmiä. Voimme joko kuitata ne sillä että ne kuuluu asiaan, tai voimme tietoisesti vaalia näitä ja näin lisätä näiden helmien arvoa. Minä uskon että kun tiedostamme näiden helmien olemassaolon ja muistamme olla kiitollisia niistä saamme näistä apua myös arjen stressinhallintaan.

Babysteps-blogin joulukalenteri käsittelee stressiä ja vinkkejä stressinhallintaan. Kaikki blogin kirjoituksia välillä 1.-24.12 kommentoineet ovat mukana arvonnassa, jonka palkintona on kolmen kerran skypen tai puhelimen välillä tapahtuva stressinhallintakonsultaatio (45 minuuttia/kerta) yhdelle henkilölle. Yksi kommentti mihin tahansa kirjoitukseen blogissani 1.-24 joulukuuta on arpalipuke.