24. Luukku: Hyvää joulua!

24

Tämän joulukalenterin viimeisessä luukussa haluan muistuttaa sinua siitä että stressinhallinta ei saa aiheuttaa sinulle lisää stressiä. Ole armollinen itseäsi kohtaan ja opi hyväksymään sen että aina ei voi onnistua kaikessa, ei edes stressinhallinnassa.

Haluan kiittää kaikkia lukijoita ja kaikkia joilta olen saanut palautetta. Olen iloinen huomattuani että kirjoituksista on ollut hyötyä, joskin toivon että oppisimme elämään stressittömämpää elämää ja näin ollen nämä kirjoituksetkin olisivat turhia. Mutta sitä odotellessa jatketaan harjoituksia. Babysteps-blogissa ilmestyy aina satunnaisesti myös stressinhallintaan liittyviä kirjoituksia muun sekalaisen kirjoittelun lomassa.

Nautinnollista ja rentouttavaa joulun aikaa

Olkoon joulusi juuri sellainen kun haluat! 

Kategoriat Inspiraatiota
  • Mervi Talvitie on 24. Luukku: Hyvää joulua!On ollut ilo lukea tätä kalenteria, kiitos siitä! Paljon pieniä asioita, joita ei muista ottaa omassa elämässä huomioon ja jotka sitten alkavat kuormittaa. Tekstisi ovat tuoneet paljon uusia virkistäviä ajatuksia :) Rauhallista Joulun (ehkä jo pian jälkeistä) aikaa teille :)
  • Maria on 24. Luukku: Hyvää joulua!Ihania "luukkuja", kiitos Pia. Näitä lukiessa muisti pitää omatkin jouluvalmistelut stressittöminä :) .
  • Pauliina Haavisto on 24. Luukku: Hyvää joulua!Tack för den absolut bästa kalendern i år. Mycket tänkvärda saker o påminnelser över att vi själva har nycklarna till hur vårt liv ser ut. Alltid kan vi inte rå över allt som händer men vi har möjligheten att välja hur vi hanterar saker o ting, våra attityder och prioriteringar. "Tuttuja juttuja" men så viktigt att bli påmind för man glömmer så lätt bort det i den stressiga vardagen. Så tack! :) Ha en riktigt god o fridfull jul! H. Pauliina
  • nina thoden on 24. Luukku: Hyvää joulua!Tack för kalendern, intressant läsning för en som är sjukskeiven pga långvarig stress!