11. Luukku: Pyjamapäivä

11

Minulla on joskus rankan työputken jälkeen vaikea sopeutua taas normaaliin tahtiin. Tuntuu että olen täysin saamaton ja epäilen jopa omaa arvoani. Poden jonkunlaista kiireen jälkeistä krapulaa. Tuo tunne on todella epämiellyttävä ja se johtuu ihan vaan siitä että tahti on ollut liian kovaa. Onneksi se menee myös ohi kohtuullisen nopeasti kunhan malttaa pysähtyä.

Kiireisen kauden vastapainona on pyjamapäivä. Pyjamapäivä on päivä jolloin ei tehdä yhtään mitään mitä ei huvita tehdä. Koko päivä vietetään rennoissa kotivaatteissa ja lähinnä sohvalla tai sängyssä loikoillen. Silloin on myös lupa herkutella. Bonusta on lämmin koira (tai muu eläin) kanalossa jota on kiva rapsuttaa.

Minä olen nyt kovasti pyjamapäivän tarpeessa. Lähestyvä loma näkyy siinä että väsymys kasvaa. Minulla on ollut kohtuullisen kovatahtinen syksy johon on kuulunut paljon uutta ja mielenkiintoista. Nyt kuitenkin huomaa että tahti on ollut kova. Onneksi on loma tuloillaan ja siihen aion sisällyttää monta pyjamapäivää!

Babysteps-blogin joulukalenteri käsittelee stressiä ja vinkkejä stressinhallintaan. Kaikki blogin kirjoituksia välillä 1.-24.12 kommentoineet ovat mukana arvonnassa, jonka palkintona on kolmen kerran skypen tai puhelimen välillä tapahtuva stressinhallintakonsultaatio (45 minuuttia/kerta) yhdelle henkilölle. Yksi kommentti mihin tahansa kirjoitukseen blogissani 1.-24 joulukuuta on arpalipuke.